Helikoptervlucht Zwolle en omgeving.

Zwolle is de Overijsselse hoofdstad in de Ijseldelta tussen de IJssel en de Overijsselse vecht. Door het historisch centrum van de oude Hanzestad en de moderne dynamiek en bedrijvigheid ontstaat er een verrassend contrast.  Met bezienswaardigheden zoals de Grote kerk, De peperbus, De Sassenpoort of het MAC³PARK stadion is Zwolle zeker het bekijken waard! Maar wil je meer zien dan alleen een aantal bezienswaardigheden? Of woon je in Zwolle of omgeving? Dan is een helikoptervlucht boven Zwolle en omgeving een leuke ervaring. Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

helikopterrondvlucht zwolle

Data rondvluchten vanaf zwolle

We hebben nog niets gepland staan, boek nu en we gaan voor je aan de slag!

Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Zwolle

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Zwolle per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Zwolle. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!