Helikoptervlucht Zoetermeer en omgeving

Bekijk Zoetermeer vanuit de lucht

De stad Zoetermeer is een belangrijke plaats voor de hele Randstad. In de stad zijn namelijk veel overheidsinstellingen gevestigd, maar ook veel ict-bedrijven. Deze bedrijvigheid is één van de oorzaken dat de stad flink is gegroeid in de laatste jaren. Gelegen tussen Den Haag en het Groene Hart biedt een rondvlucht Zoetermeer een uitzicht over twee verschillende werelden. Aan de ene kant een wereldstad zien, en andere kant een mooi boerenlandschap? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Zoetermeer

Data rondvluchten vanaf Regio Zoetermeer

  • zaterdag 19 juni 2021middag
  • zaterdag 2 oktober 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Zoetermeer

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Zoetermeer per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Zoetermeer. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!