Helikoptervlucht Zaandam en omgeving

Bekijk Zaandam vanuit de lucht

Zaandam is vanuit de lucht geweldig om te zien. De stad is prachtig gelegen in een waterrijk gebied en grenst aan de havens van Amsterdam. De Zaanse Schans is bovendien goed te zien tijdens een rondvlucht Zaandam. Het Noordzeekanaal van IJmuiden naar Amsterdam is al een attractie op zich. Terwijl de groene Noord-Hollandse polders een mooi contrast vormen. Wilt u dit ook vanuit het perspectief van een vogel zien? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Helikopterrondvlucht Zaandam
Zaandam

Data rondvluchten vanaf Regio Zaandam

  • zaterdag 15 mei 2021Cancel
  • zaterdag 10 juli 2021middag
  • zaterdag 18 september 2021ochtend / middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Zaandam

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Zaandam per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Zaandam. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!