Helikoptervlucht Veenendaal en omgeving

Bekijk Veenendaal vanuit de lucht

Veenendaal is een plaats die centraal in Nederland ligt, tussen Utrecht en Arnhem. De ligging naast de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei zorgen voor mooie beelden wanneer Veenendaal vanuit de helikopter wordt bekeken. Ook is de historische stad Wageningen goed te zien. Het natuurgebied Kwintelooyen zorgt voor een mooie groene omgeving aan de westkant van het dorp. Wilt u Veenendaal en omgeving ook van bovenaf bekijken? Boek dan helikoptervlucht Veenendaal bij HeliFlight.

helikopterrondvlucht veenendaal
Veenendaal

Data rondvluchten vanaf Regio Veenendaal

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Veenendaal

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Veenendaal. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!