Helikoptervlucht Utrecht en omgeving

Bekijk Utrecht vanuit de lucht

Tijdens onze helikoptervlucht over Utrecht ontdekt u hoe de Domstad van Nederland eruitziet vanuit de lucht. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van de herkenbare Domtoren tot het Utrecht Science Park/De Uithof. U ziet het allemaal vanuit een compleet ander perspectief. Ongeacht de route die u vliegt, een helikoptervlucht Utrecht is altijd een onvergetelijke ervaring. Wilt u de binnenstad, maar ook de omgeving van Utrecht vanuit het perspectief van een vogel bekijken? Boek dan een rondvlucht over Utrecht per helicopter bij HeliFlight.

Utrecht

Data rondvluchten vanaf Regio Utrecht

  • zaterdag 28 maart 2020middag
  • zaterdag 27 juni 2020middag
  • zaterdag 3 oktober 2020middag

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Utrecht

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Utrecht bekijken per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Utrecht. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!