Helikoptervlucht Utrecht en omgeving

Bekijk Utrecht vanuit de lucht

Tijdens onze helikoptervlucht over Utrecht ontdekt u hoe de Domstad van Nederland eruitziet vanuit de lucht. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van de herkenbare Domtoren tot het Utrecht Science Park/De Uithof. U ziet het allemaal vanuit een compleet ander perspectief. Ongeacht de route die u vliegt, een helikoptervlucht Utrecht is altijd een onvergetelijke ervaring. Wilt u de binnenstad, maar ook de omgeving van Utrecht vanuit het perspectief van een vogel bekijken? Boek dan een rondvlucht over Utrecht per helicopter bij HeliFlight.

Utrecht

Data rondvluchten vanaf Regio Utrecht

  • zaterdag 29 mei 2021Cancel
  • zaterdag 17 juli 2021ochtend
  • zaterdag 25 september 2021ochtend
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Utrecht

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Ook in de omgeving Utrecht, zoals IJsselstein en Nieuwegein? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Utrecht bekijken per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Utrecht. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!

Waarom Utrecht per helicopter bekijken?

In Utrecht zijn ter land (lopend of met de fiets) of ter zee (nou ja, over de grachten) voor de hand liggende vervoersmethoden. Veel mensen hebben de lucht als perspectief nog niet overwogen! Maar waarom eigenlijk niet? Een rondvlucht per helicopter boven de Domstad is absoluut een unieke ervaring. Of je nu als toerist voor het eerst in de stad komt, of dat je al jaren in Utrecht woont. Bekijk de Domtoren en wijken als Rivierenwijk en Vogelenbuurt, diverse stadsparken en het moderne Leidsche Rijn vanuit de lucht. Ook het stationsgebied is de laatste jaren continu in ontwikkeling en heeft een bijzondere architectuur. Of vlieg boven de Kromme Rijn en ontdek Amelisweerd en pittoreske forten zoals Fort bij Rijnauwen of Fort Vechten. De afwisseling en het unieke perspectief maken een helicopterrondvlucht over Utrecht een geweldige belevenis! Boek zo’n prachtige rondvlucht in een helicopter!