Helikoptervlucht Utrecht en omgeving

Bekijk Utrecht vanuit de lucht

Tijdens onze helikoptervlucht over Utrecht ontdekt u hoe de Domstad van Nederland eruitziet vanuit de lucht. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van de herkenbare Domtoren tot het Utrecht Science Park/De Uithof. U ziet het allemaal vanuit een compleet ander perspectief. Ongeacht de route die u vliegt, een helikoptervlucht Utrecht is altijd een onvergetelijke ervaring. Wilt u de binnenstad, maar ook de omgeving van Utrecht vanuit het perspectief van een vogel bekijken? Boek dan een rondvlucht over Utrecht per helicopter bij HeliFlight.

Utrecht

Data rondvluchten vanaf Regio Utrecht

  • zaterdag 28 maart 2020middag
  • zaterdag 27 juni 2020middag
  • zaterdag 3 oktober 2020middag

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Utrecht

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Utrecht. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!