Helikoptervlucht Tilburg en omgeving

Bekijk Tilburg vanuit de lucht

Tilburg is wat inwonersaantal betreft de zesde stad in Nederland. Centraal gelegen in de provincie Noord-Brabant ten zuiden van de Loonse en Drunense duinen. Tilburg is een populaire studentenstad vanwege het grote aantal hogescholen en een eigen universiteit. Tijdens een helikoptervlucht Tilburg ziet u alle bezienswaardigheden vanuit de lucht. Wilt u ook de Westpoint toren, Tilburg University, de watertoren, maar ook de Loonse en Drunense duinen zien? Boek dan helikoptervlucht Tilburg bij HeliFlight.

Tilburg

Data rondvluchten vanaf Regio Tilburg

  • zaterdag 5 juni 2021ochtend / middag
  • zaterdag 11 september 2021ochtend / middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Tilburg

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Tilburg per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Tilburg. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!