Helikoptervlucht Tiel en omgeving

Bekijk Tiel vanuit de lucht

Tiel is misschien wel het meest bekend om Flipje Tiel. Maar Tiel heeft veel meer te bieden. Bijvoorbeeld de St. Maartenskerk, de Waterpoort maar ook de Prins Bernhardsluis. Door de ligging aan de rivier de Waal is er altijd volop bedrijvigheid te zien, niet alleen op het water maar ook ernaast. Het bekende festival Appelpop vindt jaarlijks plaats op de Waalkade. In dezelfde periode als de fruitcorso. Wilt u Tiel, Geldermalsen en de Betuwe ook van bovenaf bekijken? Boek dan helikoptervlucht Tiel bij HeliFlight.

helikopterrondvlucht tiel
Tiel

Data rondvluchten vanaf Regio Tiel

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Tiel

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Tiel. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!