Helikoptervlucht Tiel/Geldermalsen en omgeving

Bekijk Tiel en Geldermalsen vanuit de lucht

Tiel, ook wel de fruitstad, is bekend als thuisbasis van Flipje Tiel en Appelpop. Het heeft een prachtige ligging aan de Waal, en het Amsterdam-Rijnkanaal vindt er zijn oorsprong. Aan het noorden grenst Tiel net als het dorp Geldermalsen aan de kronkelende, pittoreske rivier de Linge. Het gebied rond deze plaatsen wordt ook wel de Tielerwaard genoemd. Uit de lucht gezien per helicopter is dit gebied een lust voor het oog. Wilt u dit gebied ook wel eens vanuit de lucht ervaren? Boek dan helikoptervlucht over Tiel/Geldermalsen bij HeliFlight.

Tiel/Geldermalsen

Data rondvluchten vanaf Regio Tiel/Geldermalsen

  • zaterdag 8 mei 2021Cancel
  • zaterdag 26 juni 2021ochtend
  • zaterdag 9 oktober 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Tiel/Geldermalsen

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Tiel en Geldermalsen per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Tiel en Geldermalsen. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!