Helikoptervlucht ‘t Gooi en omgeving

Bekijk ‘t Gooi vanuit de lucht

Het Gooi of ‘t Gooi is het landschap ten oosten van Amsterdam en gelegen tegenover Almere. Bekend van de vele BN’ers die er wonen, maar ook vanwege de Bussumerheide, het Gooimeer en Naarden-Vesting. Ook met de helicopter boven Hilversum vliegen is mogelijk. Vanuit de lucht zijn deze bezienswaardigheden allemaal te zien. Ook zijn Amsterdam, Almere, maar ook de Loosdrechtse plassen zijn goed te zien. Woont u in ‘t Gooi of wilt u dit gebied eens goed van bovenaf bekijken? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Helikopterrondvlucht t-gooi
't Gooi

Data rondvluchten vanaf Regio 't Gooi

  • zaterdag 24 oktober 2020middag

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht ‘t Gooi

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

‘t Gooi en Hilversum per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Hilversum en ‘t Gooi. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!