Helikoptervlucht Rotterdam en havengebied

Bekijk Rotterdam vanuit de lucht

Rotterdam is één van de meest markante steden van Nederland. De stad is bezaaid met bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug, Kubuswoningen en de Kop van Zuid. Tijdens onze helikoptervlucht over Rotterdam vliegt u over de grootste havenstad van Europa. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van de 185 meter hoge Euromast tot aan de internationale havens. Woont u in Rotterdam of wilt u de stad ook vanuit de lucht bekijken? Boek dan helikoptervlucht Rotterdam bij HeliFlight.

Data rondvluchten vanaf Regio Rotterdam

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Rotterdam

U kiest natuurlijk niet voor niets voor een helikoptervlucht over Rotterdam. Heeft u speciale wensen van gebouwen, objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Rotterdam. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!