Helikoptervlucht Rotterdam en havengebied

Bekijk Rotterdam vanuit de lucht

Rotterdam is één van de meest markante steden van Nederland. De stad is bezaaid met bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug, Kubuswoningen en de Kop van Zuid. Tijdens onze helikoptervlucht over Rotterdam vliegt u over de grootste havenstad van Europa. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van de 185 meter hoge Euromast tot aan de internationale havens. Woont u in Rotterdam of wilt u de stad ook vanuit de lucht bekijken? Boek dan helikoptervlucht Rotterdam bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Rotterdam

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Data rondvluchten vanaf Regio Rotterdam

Ook in de winter vliegen we, bel of mail voor uw persoonlijke wens. Vanaf de tweede helft van januari zijn de nieuwe rondvluchtdagen data bekend. Houd onze website dus in de gaten!

Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Waarom Rotterdam bekijken met de helicopter?

Rotterdam is op veel verschillende manieren te bekijken: Via de fiets, het water, de auto en ook met het openbaar vervoer kom je overal in Rotterdam. Maar een helicoptervlucht is anders: u ziet de stad als nooit tevoren. Door de stad van boven te bekijken krijgt u haar te zien vanuit een andere dimensie. Hoe het wegennetwerk loopt, hoe de huizen zijn gebouwd, en hoe de oude en de nieuwe binnenstad van elkaar verschillen: dat ziet uit alleen vanuit een helicopter. De havens zijn ook spectaculair vanuit de lucht, en wat dacht u van een rondje om de Euromast? Heeft u zelf ideeën? Tijdens onze helikoptervluchten verwezenlijken deze graag voor u. Geef ze door aan de groundcrew en bekijk Rotterdam als nooit te voren!