Helikoptervlucht Rijssen en omgeving

Bekijk Rijssen vanuit de lucht

Komt u uit Rijssen of bent u er bekend? Dan weet u vast dat Rijssen in een mooie omgeving ligt. De Sallandse Heuvelrug is een uniek stukje natuur. Maar vanuit de lucht is het ook altijd leuk om het centrum te zien. Door de bossen en de Regge is het eenvoudig om te zien waar u bent. Tijdens een helikoptervlucht Rijssen kunnen we ook naar een van de omliggende dorpen vliegen als u dat wenst. U hoeft slechts een ticket te boeken en vervolgens in te checken.

Helikoptervlucht-Rijssen
Rijssen

Data rondvluchten vanaf Regio Rijssen

  • zaterdag 28 augustus 2021ochtend / middag
  • zaterdag 30 oktober 2021ochtend / middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Rijssen

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Rijssen per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Rijssen. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!