Helikoptervlucht Rhenen en omgeving

Bekijk Rhenen vanuit de lucht

Rhenen is een stad in de provincie Utrecht, die op de helling van de Utrechtse Heuvelrug ligt. Bekend zijn de Grebbeberg en bijbehorende begraafplaats, waar ieder jaar een krans wordt gelegd met Dodenherdenking. Maar ook het Ouwehands Dierenpark is een attractie in de wijde omgeving. Door de ligging aan de Rijn en naast de historische stad Wageningen, is het prachtig om vanaf Rhenen een helikoptervlucht te starten. Wilt u ook Rhenen, de Utrechtse Heuvelrug, De Blauwe Kamer, maar ook Wageningen van bovenaf bekijken? Boek dan helikoptervlucht Rhenen bij HeliFlight.

Helikopterrondvlucht Rhenen
Rhenen

Data rondvluchten vanaf Regio Rhenen

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Rhenen

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Rhenen. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!