Helikoptervlucht Opheusden en omgeving

Bekijk Opheusden vanuit de lucht

Opheusden is een dorp middenin de Betuwe, naast de Rijn. De ligging tussen de Rijn en de Waal zorgen ervoor dat de omgeving prachtig is om vanuit de lucht te bekijken. Samen met de dorpen Kesteren, Ochten, Echteld en Dodewaard is er genoeg te zien tijdens een rondvlucht. Bovendien zijn Rhenen en Wageningen goed te zien. Wilt u het hart van de Betuwe ook van bovenaf bekijken? Boek dan helikoptervlucht Opheusden bij HeliFlight.

Opheusden

Data rondvluchten vanaf Regio Opheusden

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Opheusden

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Opheusden. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!