Helikoptervlucht Ochten/Rhenen/Veenendaal

Bekijk Ochten/Rhenen/Veenendaal

De plaatsen Ochten, Rhenen en Veenendaal liggen mooi verspreid van zuid naar noord over Midden-Nederland. Bij het passeren van deze plaatsen verplaatst u zich van de Neder-Betuwe met volop landbouwgebied, via de Nederrijn naar de Utrechtse Heuvelrug met zijn bossen. Daarmee beslaat de helicoptervlucht een prachtige combinatie van bebouwd gebied en natuurgebieden, zoals ook de Hel in Veenendaal. Ziet u het wel zitten om een prachtige doorsnede van deze pareltjes van Nederland vanuit de lucht te bekijken? Boek dan helikoptervlucht Rhenen bij HeliFlight.

Ochten/Rhenen/Veenendaal

Data rondvluchten vanaf Regio Ochten/Rhenen/Veenendaal

  • zaterdag 8 mei 2021Cancel
  • zaterdag 26 juni 2021ochtend
  • zaterdag 9 oktober 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Ochten/Rhenen/Veenendaal

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Ochten/Rhenen / Veenendaal per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Ochten/Rhenen/Veenendaal. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!