Helikoptervlucht Nijmegen en omgeving

Bekijk Nijmegen vanuit de lucht

Nijmegen is gelegen aan de rivier de Waal. Het is de grootste stad van Oost-Nederland en heeft al stadsrechten sinds het jaar 100. Dat is bijna 2000 jaar! Vanuit de lucht is de historische stad prachtig om te zien. Tijdens de vlucht zijnde St. Stevenskerk, de kruittoren en de Waalkade goed te zien. Ook het Goffertpark, maar ook de dorpen in de omgeving van Nijmegen zoals Berg en Dal en Groesbeek. Wilt u deze ook allemaal vanuit de lucht bezichtigen? Boek dan helikoptervlucht Nijmegen bij HeliFlight.

Nijmegen

Data rondvluchten vanaf Regio Nijmegen

Ook in de winter vliegen we, bel of mail voor uw persoonlijke wens. Vanaf de tweede helft van januari zijn de nieuwe rondvluchtdagen data bekend. Houd onze website dus in de gaten!

Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Nijmegen

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Nijmegen per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Nijmegen. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!