Helikoptervlucht Lisse/Noordwijk en omgeving

Bekijk Lisse en Noordwijk vanuit de lucht

Onze rondvluchten boven Lisse en Noordwijk leveren de mooiste beelden op. De ligging langs de Noordzee, de bloembollenvelden en de Keukenhof zijn prachtig om te zien. Tijdens de rondvlucht zijn ook de Kagerplassen goed te zien. Vooral in de zomer is te zien hoe de omgeving bruist van activiteiten. Dit is vanuit de lucht  bijzonder om te zien. Wilt u Lisse en Noordwijk bekijken vanuit de lucht en de omgeving bewonderen? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Lisse-Noordwijk
Lisse/Noordwijk

Data rondvluchten vanaf Regio Lisse/Noordwijk

  • zaterdag 19 juni 2021ochtend
  • zaterdag 2 oktober 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Lisse/Noordwijk

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Lisse en Noordwijk per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Lisse en Noordwijk. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!