Helikoptervlucht Leiden en omgeving

Bekijk Leiden vanuit de lucht

Benieuwd hoe De Burcht van Leiden eruitziet vanuit de lucht? Of altijd al eens de Leidse hofjes vanuit een helikopter willen zien? Met een rondvlucht over Leiden van Heliflight kunt u dit allemaal ervaren! Tijdens onze helikoptervlucht over Leiden vliegt u over uw eigen woonomgeving en ervaart u het ultieme gevoel van een helikoptervlucht. U ontdekt hoe Leiden eruitziet vanuit de lucht. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van de bekende Leidse hofjes tot De Waag. U ziet het allemaal vanuit een compleet ander perspectief. Ongeacht de route die u vliegt, een helikoptervlucht Leiden is altijd een onvergetelijke ervaring met HeliFlight.

Leiden

Data rondvluchten vanaf Regio Leiden

  • zaterdag 25 april 2020ochtend
  • zaterdag 4 juli 2020ochtend
  • zaterdag 10 oktober 2020ochtend

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Leiden

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Leiden per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Leiden. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!