Helikoptervlucht Hoek van Holland en omgeving

Bekijk Hoek van Holland vanuit de lucht

Hoek van Holland is bekend van zijn ligging. Zeeschepen vanuit de hele wereld varen langs het dorp onderweg naar de Rotterdamse havens. Vanuit Hoek van Holland vertrekt bovendien de ferry naar Groot Brittannië. Vanuit de lucht is goed te zien waar het dorp zijn naam aan te danken heeft. Ook zijn de Maasvlakte en de Maeslantkering goed te zien. Wilt u dit ook zelf ervaren? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Hoek van Holland

Data rondvluchten vanaf Regio Hoek van Holland

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Hoek van Holland

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Hoek van Holland. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!