Helikoptervlucht Hengelo en omgeving

Bekijk Hengelo vanuit de lucht

Midden in het Overijsselse Twente ligt Hengelo tussen Almelo en Enschede. De plaats staat vooral bekend als industriestad vanweg de hoeveelheid metaalindustrie die hier aanwezig is. Maar Hengelo is ook mooi om te zien. Niet alleen zijn er mooie bezienswaardigheden zoals het Techniek Museum, de Waterstaatskerk, de boortoren aan Mensinkweg. Maar Hengelo ligt ook in een mooie omgeving. Wilt u deze van bovenaf bekijken? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Hengelo

Data rondvluchten vanaf Regio Hengelo

We hebben nog niets gepland staan, boek nu en we gaan voor je aan de slag!

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Hengelo

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Hengelo per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Hengelo. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!