Helikoptervlucht Enschede en omgeving

Bekijk Enschede vanuit de lucht

Enschede is een stad in Twente met een historisch centrum. Bovendien licht de stad in een waterrijk gebied. Bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Twentse Welle, de Grolsch brouwerij en nog veel meer maken Enschede interessant om te bezoeken. Maar wil je meer zien dan alleen een aantal bezienswaardigheden? Of woon je in Enschede of omgeving? Dan is een helikoptervlucht boven Enschede en omgeving een leuke ervaring. Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Helikopterrondvlucht Enschede
Enschede

Data rondvluchten vanaf Regio Enschede/Hengelo

  • zaterdag 28 augustus 2021ochtend
  • zaterdag 30 oktober 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Enschede

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Enschede per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Enschede. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!