Helikoptervlucht Eindhoven en omgeving

Bekijk Eindhoven vanuit de lucht

Benieuwd hoe het Philips stadion eruitziet vanuit de lucht? Of altijd al eens de historische binnenstad van Eindhoven vanuit een helikopter willen zien? Met een rondvlucht over Eindhoven van HeliFlight kunt u dit allemaal ervaren. U ontdekt hoe de lichtstad van Nederland eruitziet vanuit de lucht. Geen enkel hoogtepunt wordt overgeslagen: van bekende Philips fabriek tot de Technische Universiteit Eindhoven. U ziet het allemaal vanuit een compleet ander perspectief. Wilt u Eindhoven en omgeving ook vanuit de lucht bekijken? Boek dan helikoptervlucht Eindhoven bij HeliFlight.

Eindhoven

Data rondvluchten vanaf Regio Eindhoven

  • zaterdag 14 september 2024ochtend
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Eindhoven

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Eindhoven per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Eindhoven. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!