Helikoptervlucht Dordrecht en omgeving

Bekijk Dordrecht vanuit de lucht

De ligging van Dordrecht zorgt ervoor de een helikoptervlucht Dordrecht een unieke ervaring is. In het zuiden en westen de Biesbosch, in het westen de Rotterdamse havens. En in het noorden de Alblasserwaard en allerlei waterwegen. Maar het centrum van Dordrecht wordt ook doorkruist door een aantal grachten. In combinatie met de historische gebouwen zoals de Grote Kerk, het stadhuis, de Groothoofdspoort en de Wolwevershaven, is een rondvlucht boven Dordrecht een leuke ervaring. Wilt u dit ook meemaken? Boek dan helikoptervlucht Dordrecht bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Dordrecht
Dordrecht

Data rondvluchten vanaf Regio Dordrecht

  • zaterdag 14 maart 2020ochtend
  • zaterdag 23 mei 2020ochtend
  • zaterdag 18 juli 2020ochtend
  • zaterdag 5 september 2020ochtend
  • zaterdag 31 oktober 2020ochtend

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Dordrecht

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Dordrecht per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Dordrecht. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!