Helikoptervlucht Dordrecht en omgeving

Bekijk Dordrecht vanuit de lucht

De ligging van Dordrecht zorgt ervoor de een helikoptervlucht Dordrecht een unieke ervaring is. In het zuiden en westen de Biesbosch, in het westen de Rotterdamse havens. En in het noorden de Alblasserwaard en allerlei waterwegen. Maar het centrum van Dordrecht wordt ook doorkruist door een aantal grachten. In combinatie met de historische gebouwen zoals de Grote Kerk, het stadhuis, de Groothoofdspoort en de Wolwevershaven, is een rondvlucht boven Dordrecht een leuke ervaring. Wilt u dit ook meemaken? Boek dan helikoptervlucht Dordrecht bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Dordrecht
Dordrecht

Data rondvluchten vanaf Regio Dordrecht

  • zaterdag 29 mei 2021Cancel
  • zaterdag 17 juli 2021middag
  • zaterdag 25 september 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Dordrecht

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Dordrecht per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Dordrecht. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!

Is een helicopter rondvlucht over Dordrecht de moeite waard?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk: ja, absoluut! Met een helicopter ziet u de stad Dordrecht in vogelperspectief, en heeft u zelf de keuze waar u overheen vliegt. In korte tijd krijgt u een volledig overzicht van de historische Drechtstad. Hoogtepunten tijdens uw helicopterrondvlucht zijn onder andere de Julianahaven, Landgoed Dordwijk, Dubbeldam, wijken als Vogelbuurt en diverse stadsparken zoals het Wantijpark. Vlieg over de Oude Maas en ontdek de historische binnenstad van Dordrecht per helicopter! Of wilt u uw eigen huis eens van bovenaf bekijken? Geef uw ideeën door aan de groundcrew. Of u nu graag over Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam of Ridderkerk wilt vliegen, of de Kinderdijk met zijn pittoreske windmolens vanuit de lucht wilt bewonderen. Alle locaties in en rond Dordrecht kunt u bereiken met onze helicopter! Boek direct zo’n onvergetelijke ervaring!