Helikoptervlucht Doetinchem en omgeving

Bekijk Doetinchem vanuit de lucht

Doetinchem is prachtig gelegen in de Achterhoek. Vanuit de lucht is de stad aan de Oude IJssel prachtig om te zien. Ook de dorpen in de nabije omgeving zijn een plaatje tussen het water en de bossen. Zo kunt u kasteel Slangenburg, de Sint Catharinakerk goed zien, maar ook Gaanderen, Wehl, Nieuw-Wehl en Wijnbergen. Wilt u Doetinchem bekijken vanuit de lucht of de omgeving bewonderen? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Helikopterrondvlucht Doetinchem
Doetinchem

Data rondvluchten vanaf Regio Doetinchem

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Doetinchem

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Amersfoort. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!