Helikoptervlucht Den Haag/Delft en omgeving

Bekijk Den Haag/Delft vanuit de lucht

Den Haag of ‘s Gravenhage is met meer dan 0,5 miljoen inwoners de twee na grootste stad van Nederland. Gelegen aan de Noordzee en grenzend aan het Westland, is de stad prachtig om van bovenaf te zien. Tijdens een helikoptervlucht Den Haag is de historische stad Delft ook goed te zien. Wilt u dit ook meemaken en bijvoorbeeld Scheveningen en Wassenaar van bovenaf bekijken? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight. Wilt u dit ook meemaken? Boek dan helikoptervlucht Den Haag/Delft bij HeliFlight.

Helikopterrondvlucht Den Haag
Den Haag/Delft

Data rondvluchten vanaf Regio den Haag/Delft

  • zaterdag 19 juni 2021middag
  • zaterdag 2 oktober 2021ochtend
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Den Haag/Delft

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Den Haag en Delft per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Den Haag en Delft. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!