Helikoptervlucht Den Bosch en omgeving

Bekijk Den Bosch vanuit de lucht

Den Bosch of ‘s Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Als garnizoenstad en houder van het bisdom zetel, is de stad een historische bezienswaardigheid. De enorme St. Janskathedraal is één van de mooiste kerken van ons land. De ligging langs de Maas en de kleinere wateren zoals de Aa, Dommel, Dieze en Zuid-Willemsvaart zorgen voor veel water in de stad. Wilt u deze mooie stad en bijbehorende waterwegen ook van bovenaf bekijken? Boek dan helikoptervlucht Den Bosch bij HeliFlight.

Den Bosch

Data rondvluchten vanaf Regio Den Bosch

  • zaterdag 5 juni 2021middag
  • zaterdag 11 september 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Den Bosch

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Den Bosch per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven ‘s-Hertogenbosch. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!