Helikoptervlucht Culemborg en omgeving

Bekijk Culemborg vanuit de lucht

Culemborg is een stad in de Betuwe die al sinds de Middeleeuwen bestaat. De unieke ligging langs de Lek en de spoorlijn tussen Den Bosch en Utrecht, heeft de stad altijd het middelpunt van transport gemaakt. En daarom heeft Culemborg ook altijd een strategische positie gehad in allerhande conflicten. Dit is terug te zien in de vele forten en het kasteel in de omgeving. Wilt u Culemborg, Wijk bij Duurstede en de Lek/Rijn van bovenaf bekijken? Boek dan helikoptervlucht Culemborg bij HeliFlight.

Culemborg

Data rondvluchten vanaf Regio Culemborg

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Culemborg

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Culemborg. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!