Helikoptervlucht Breda en omgeving

Bekijk Breda vanuit de lucht

Breda is een historische stad in het zuiden van ons land. Al in de Middeleeuwen was er sprake van een gemeenschap die snel meer invloed kreeg in de omgeving. Dit is te zien aan het uiterlijk van de stad. In de recente geschiedenis heeft Breda te lijden gehad onder de bombardementen tijdens de WOII. Één van de bekendste bezienswaardigheden van Breda is de Koepelgevangenis. Wilt u deze en de historische binnenstad van Breda vanuit de lucht bekijken? Boek dan helikoptervlucht Breda bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Breda
Breda

Data rondvluchten vanaf Regio Breda

Ook in de winter vliegen we, bel of mail voor uw persoonlijke wens. Vanaf de tweede helft van januari zijn de nieuwe rondvluchtdagen data bekend. Houd onze website dus in de gaten!

Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Breda

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Breda per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Breda. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!