Helikoptervlucht Barneveld en omgeving

Bekijk Barneveld vanuit de lucht

In het hart van de Gelderse vallei ligt het dorp Barneveld. Grenzend aan de A30 en A1, wat al jaren voor groei zorgt. Het grote buitengebied met veel agrarische bedrijven en de het Schaffelaarbos zorgen voor een groene aanblik van de gemeente. In de nabije omgeving bevinden zich de dorpen Kootwijkerbroek, Stroe, Lunteren en nog veel meer. Wilt u deze dorpskernen en Barneveld vanuit de lucht bekijken? Boek dan helikoptervlucht Barneveld bij HeliFlight.

Barneveld helikoptervlucht
Barneveld

Data rondvluchten vanaf Regio Barneveld

  • zaterdag 7 september 2024ochtend
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Barneveld

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Barneveld per helicopter: praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Barneveld. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!