Helikoptervlucht Arnhem en omgeving

Bekijk Arnhem vanuit de lucht

Een helikoptervlucht Arnhem is altijd mooi omdat het gebied zoveel heeft te bieden. De stad Arnhem is een prachtige en historische stad gelegen aan de Rijn. Ten noorden van de stad bevindt zich de Rhederlaag en de posbank. Deze prachtige natuurgebieden zijn prachtig om vanuit de lucht bekijken. Ieder seizoen zijn er weer andere kleuren te bewonderen. Wilt u ook Arnhem en omgeving vanuit een vogel-perspectief bekijken per helicopter? Boek dan rondvlucht over Arnhem bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Arnhem
Arnhem

Data rondvluchten vanaf Regio Arnhem

Ook in de winter vliegen we, bel of mail voor uw persoonlijke wens. Vanaf de tweede helft van januari zijn de nieuwe rondvluchtdagen data bekend. Houd onze website dus in de gaten!

Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Arnhem

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Arnhem per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Arnhem. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!