Helikoptervlucht Apeldoorn en omgeving

Bekijk Apeldoorn vanuit de lucht

Apeldoorn is gelegen op de Veluwe en kent vele bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan Paleis Het Loo, maar ook De Naald en Koningin Juliana Toren. In de bosrijke omgeving zijn heiden, zandverstuivingen en heuvels te zien. Vanuit de lucht levert dit prachtige beelden op. Ook is bijvoorbeeld Radio Kootwijk duidelijk te zien vanuit de lucht. Wilt u ook de bosrijke Veluwe vanuit het perspectief van een vogel bekijken? Boek dan helikoptervlucht Apeldoorn bij HeliFlight.

helikoptervlucht apeldoorn
Apeldoorn

Data rondvluchten vanaf Regio Apeldoorn

  • zaterdag 28 augustus 2021middag
  • zaterdag 30 oktober 2021ochtend
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Apeldoorn

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Apeldoorn per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Apeldoorn. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!