Helikoptervlucht Amsterdam en omgeving

Bekijk Amsterdam vanuit de lucht

Amsterdam, de hoofdstad van ons land, spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Met ongekend veel bezienswaardigheden, wordt de stad jaarlijks ook door vele Nederlanders bezocht. Denk bijvoorbeeld aan de Dam, het koninklijk paleis, het Rijksmuseum, maar ook het grachtenstelsel zijn een plaatje. Deze en nog veel meer bezienswaardigheden kunt u ook vanuit de lucht bekijken in een helicopter. Wilt u niet alleen het centrum vanaf de straat of de grachten bekijken? Of wilt u Amsterdam en het havengebied van bovenaf bekijken? Boek dan een helikopter rondvlucht over Amsterdam bij HeliFlight.

Amsterdam

Data rondvluchten vanaf Regio Amsterdam

  • zaterdag 15 mei 2021Cancel
  • zaterdag 10 juli 2021ochtend / middag
  • zaterdag 18 september 2021middag
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Amsterdam

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Amsterdam bekijken per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Amsterdam. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!