Helikoptervlucht Amersfoort

Bekijk Amersfoort vanuit de lucht

De stad Amersfoort kent een rijke historie. Door de centrale ligging is het nog steeds een belangrijke verbindingsstad. Het historische centrum kent nog vele unieke elementen zoals de grachten en poorten. Maar ook de omgeving van Amersfoort is prachtig om te ontdekken vanuit de lucht. Bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort, de Stichtse rotonde en de Leusderheide. Wilt u dit ook meemaken? Boek dan helikoptervlucht Amersfoort bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Amersfoort
Amersfoort

Data rondvluchten vanaf Regio Amersfoort

  • zaterdag 15 mei 2021Cancel
  • zaterdag 10 juli 2021middag
  • zaterdag 18 september 2021ochtend
Tickets bestellen

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Amersfoort

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Amersfoort per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Amersfoort. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!

Waarom Amersfoort bekijken met de helicopter?

Met een helicopter ziet u de hele stad Amersfoort vanuit een uniek oogpunt, en hoeft u niet te kiezen uit de vele bezienswaardigheden! Bewonder het hart van het historische centrum met de bekende Koppelport en de Onze Lieve Vrouwetoren. Vlieg over het moderne Schothorst en bekijk de diverse nieuwbouwprojecten. Of geniet van de indrukwekkende zandvlaktes van de Soestduinen van bovenaf. Van Leusden tot Vathorst of zelfs Hoevelaken, u kunt deze plaatsen in de omgeving Amersfoort allemaal bekijken vanuit een luxe helicopter van helikoptervlucht.nl. De afwisseling en het unieke perspectief maakt een helicopterrondvlucht over Amersfoort en omgeving een geweldige belevenis! Wilt u bijvoorbeeld eens over dierenpark Amersfoort vliegen? Leg uw ideeën voor aan de groundcrew en bekijk Amersfoort als nooit tevoren per helicopter!