Helikoptervlucht Amersfoort

Bekijk Amersfoort vanuit de lucht

De stad Amersfoort kent een rijke historie. Door de centrale ligging is het nog steeds een belangrijke verbindingsstad. Het historische centrum kent nog vele unieke elementen zoals de grachten en poorten. Maar ook de omgeving van Amersfoort is prachtig om te ontdekken vanuit de lucht. Bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort, de Stichtse rotonde en de Leusderheide. Wilt u dit ook meemaken? Boek dan helikoptervlucht Amersfoort bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Amersfoort
Amersfoort

Data rondvluchten vanaf Regio Amersfoort

  • zaterdag 28 maart 2020middag
  • zaterdag 27 juni 2020middag
  • zaterdag 3 oktober 2020middag

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Amersfoort

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Amersfoort per helicopter: Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helicopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Amersfoort. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!