Helikoptervlucht Almere en omgeving

Bekijk Almere vanuit de lucht

Almere is een bijzondere stad, het bestaat pas sinds 1975 en ligt vrijwel helemaal onder zeeniveau. Met meer dan 200.000 inwoners sinds het begin is het een snelgroeiende stad. De unieke ligging aan het Gooimeer en het IJmeer, maken Almere ook een bezienswaardigheid vanuit de lucht. Bovendien kun je tijdens een rondvlucht de Oostvaardersplassen zien, maar ook het centrum van Amsterdam zien liggen. Wil je dit ook ervaren? Boek dan een rondvlucht ticket bij HeliFlight.

Helikoptervlucht Almere
Almere

Data rondvluchten vanaf Regio Almere

Er staan geen vluchten geplant

Hoe werkt het?

  1. Kies uw ticket en bestel. U ontvang direct na bestelling een persoonlijke ticketcode per e-mail
  2. Check in met uw ticketcode en kies de gewenste datum
  3. We bevestigen uw reservering
  4. Bereid u voor op een unieke ervaring!

Helikoptervlucht Almere

Heeft u speciale wensen van objecten of een gebied dat u wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Praktische informatie

Om deze helikoptervluchten te kunnen maken is het vaak nodig dat de helikopter ‘vol’ zit. Wanneer u een vlucht voor 1 of 2 personen boekt kan het dus zo zijn dat u de helikopter deelt met anderen die ook hebben gekozen voor een helikoptervlucht boven Almere. Wanneer u daar vragen over hebt, neem dan even contact met ons op. We houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen!