Oldtimerclub ‘De Grebbetrekkers’.

Oldtimerclub ‘de Grebbetrekkers’ viert dit op 1 juni het 25 jarig bestaan van de vereniging. Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” is opgericht in 1994 door 21 enthousiaste personen, en is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met +/- 180 leden die allemaal dezelfde hobby hebben; oude trekkers, machines en motoren.

Elk jaar vinden er tal van activiteiten plaats rondom “De Grebbeberg”, in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de uitgestrekte Gelderse Vallei. Dit jaar pakt de vereniging groots uit om samen met de bezoekers te vieren dat er al 25 jaar lang een vereniging bestaat waarin alle leden een mooi hobby delen.

De Grebbetrekkers‘ en Heliflight werken samen om van deze dag een geweldig feest te maken, graag willen wij u de geweldige kans geven om tijdens het evenement uw eigen woonomgeving vanuit de lucht te bekijken.

Heliflight komt naar u toe, met één van de helikopters uit de vloot hopen wij u een geweldige ervaring te bezorgen, de ervaren en enthousiaste piloot laat u de omgeving zien in vogelvlucht en geeft u een kijkje achter de schermen van het vliegers vak.

De helikopter, van het type Eurocopter Airbus EC120B Colibri, biedt plaats aan 4 passagiers. Boek je in een keer meerdere tickets? Dan vlieg je ook mee op dezelfde vlucht. Kijk bij mooi weer tot wel 10 kilometer ver,  Rhenen, Wageningen en Veenendaal zie je in de verte liggen terwijl jij over je eigen dorp vliegt. Bekijk de uitgestrekte weilanden ten noorden van het dorp , de de Rijn ten zuiden of toch liever het de bebouwde Kom? Het kan allemaal op het Jubileum. Pak nu je kans en boek je tickets.

Bestellen

Wil jij meevliegen met je vrienden, familie of gezin? Dit is dé ultieme kans, bestel je tickets en geniet van een adembenemende vlucht.

We zien je graag terug in Achterberg en staan voor je klaar om de ervaring van je leven te verzorgen.

helikoptervlucht-2-personen