Try2fly

Sinds de nieuwe EC120 in Stroe is geland komt steeds vaker de vraag of men er ook zonder brevet eens een rondje op mag vliegen. Om die reden is dit de afgelopen maanden voor u gerealiseerd. Bij Heliflight krijgt u nu de kans om in een echte turbine helikopter zélf te vliegen. Uiteraard onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs gaat u de lucht in voor een geweldige ervaring. Vooraf zal een stukje theorie achter het vliegen uitgelegd worden en checkt u de kist. Kijk snel Hier!

De EC120 is de momenteel de lichtste helikopter op de markt van Airbus. In de jaren ’90 ontwikkeld en getest, daarna werd de eerste productiemachine met serienummer 1005 in 1997 afgeleverd. Vanaf 1997 tot de laatst afgeleverde EC120 in 2017 is de kist niets veranderd. Met de 504 pk sterkte turbine motor staat de EC120 met stipt boven aan in zijn klasse. Daarbij komend is de helikopter, dankzij de fenestron, de stilste op de markt. De Airbus/Eurocopter EC120B S/N 1203 PH-PDK  is geproduceerd in 2002 en is recent uit Montenegro geïmporteerd. In maart 2020 heeft de helikopter nieuwe kleuren gekregen. Dit zorgt er, samen met het VIP leren interieur, voor dat u in een van de mooiste helikopters van Nederland vliegt.

Deze vluchten zijn mogelijk bij onze bases in Stroe en Kootwijkerbroek. Ook op verschillende locaties door Nederland wordt dit mogelijk gemaakt. Bent u benieuwd naar de opties en mogelijkheden?  Bel ons op telefoonnummer 0342-745054 óf stuur een mail naar info@helikoptervlucht.nl