Helikoptervlucht met 2 personen: geweldige ervaring

Een helikoptervlucht met 2 personen boekt u eenvoudig bij helikoptervlucht.nl. Bent u op zoek naar een rondvlucht in een helikopter met uw partner, beste vriend of vriendin, broer of zus? Of wilt u uw ouders verrassen voor hun jubileum? Een helikoptervlucht met zijn tweeën is gezellig en bovendien een bijzondere ervaring om te delen. Bij HelikopterVlucht kunt u bijna overal in Nederland opstappen: bekijk hieronder de mogelijke opstapplaatsen voor jullie duovlucht.

Boek direct uw helikoptervlucht met 2 personen!

Met 2 personen in een helikopter boven Nederland

Wilde u altijd al met zijn tweeën in een helikopter vliegen, en een onvergetelijke vlucht boven de Veluwe maken? Wilt u de binnenstad van Utrecht, Arnhem, Amsterdam of Den Haag verkennen vanuit vogelperspectief? Of zelfs uw eigen huis vanuit de lucht zien? Het kan allemaal! Bekijk de vluchten in uw regio en boek die onvergetelijke ervaring. Zoals onze klanten zeggen: ‘Geweldige vlucht gehad! Een hele ervaring rijker!’. Bekijk de wereld ook eens vanuit een ander perspectief en ervaar een helikoptervlucht voor 2 personen. Dankzij onze wendbare en krachtige helikopters kunnen wij u Nederland op een hele andere manier laten zien!

De voordelen van boeken bij Helikoptervlucht.nl

  • Beroepspiloten

  • Professionele groundcrew

  • Prachtig uitzicht

Voor de adrenalinejunks onder ons

Grote kans dat u al eens in een vliegtuig heeft gezeten. En eerlijk is eerlijk, dat voelt na het opstijgen eigenlijk hetzelfde als een ritje op een kaarsrechte snelweg. Niet zoveel spannends aan. Maar met een lichte en wendbare helikopter kunnen we zijwaartse of opwaartse bewegingen maken waarvan je een flinke stoot adrenaline krijgt! Wij horen dan ook van klanten dat ze de helikoptervlucht een heel bijzondere en vooral ook spannende ervaring vonden. Ziet u zich al zitten in de cockpit?

helikoptervlucht 1 persoon zakelijk

Ervaar de vrijheid en wendbaarheid van een helikopter!

Vliegtuigen zijn vaak groot en de ‘miniatuurwereld’ met huizen en auto’s is helaas al snel uit het zicht. Maar tijdens een helikoptervlucht ervaart u dit heel anders! We komen namelijk een stuk dichter bij objecten en een helikopter is enorm wendbaar. Hierdoor kunnen we huizen, gebouwen en parken van dichtbij benaderen en krijgt u een uniek uitzicht op uw dagelijkse omgeving.

Vertel ons uw wensen

Heeft u speciale wensen van gebouwen, plaatsen, evenementen of een gebied dat u graag wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

Geef uw partner of familielid een helikoptervlucht cadeau!

Zorg voor de ultieme verrassing voor uw vriend(in) of familie, met een helikoptervlucht voor twee personen. Misschien bent uzelf wel de gelukkige die meegaat, om de vriendschap met uw vriend(in) of liefde met uw partner te vieren. Of geeft u met uw broers of zussen de vlucht cadeau aan uw ouders voor hun 25-jarig huwelijk? Wie de vlucht ook gaat maken, ze zullen deze geweldige ervaring vanuit de lucht niet snel vergeten!