Een helikoptervlucht is een cadeau dat gegarandeerd indruk achterlaat bij degenen aan wie u het geeft. Of het nu gaat om een pensionado, een jubilaris, of een vriend of familielid.

Geef een helikoptervlucht cadeau!

Een helikoptervlucht: hét cadeau voor uw partner of familielid

Zorg voor de ultieme verrassing voor uw vriend(in) of familie, en doe een helikoptervlucht cadeau. Misschien bent uzelf wel de gelukkige die meegaat, om de vriendschap met uw vriend(in) of liefde met uw partner te vieren. Of geeft u met uw broers of zussen de vlucht als verrassing aan uw ouders voor hun 25-jarig huwelijk? Wie de vlucht ook gaat maken, ze zullen deze geweldige ervaring vanuit de lucht niet snel vergeten!

De voordelen van boeken bij Helikoptervlucht.nl

 • Professionele groundcrew

 • Prachtig uitzicht

 • Unieke ervaring

 • Verras uw vrienden / familie!

Het gevoel dat u zweeft – dat is nog eens een kado!

Bij helikoptervlucht.nl bieden wij u een vliegervaring die u nooit meer zal vergeten. De spanning van het opstijgen en het gevoel van zweven zijn echt uniek in vergelijking met een vliegtuig. Zo’n bijzondere ervaring is echt iets om met familie of vrienden te delen, of om een speciaal moment mee te vieren. Onlangs kregen wij als reactie van één van onze klanten: “Fantastische vlucht gehad met mijn kleinzoon van 4, is zeker geschikt voor kleine kinderen! Hij heeft de hele aarde gezien vertelde hij na afloop aan zijn moeder…”. Dit soort dingen vinden wij altijd prachtig om te horen.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen van gebouwen, plaatsen, evenementen of een gebied dat u graag wilt zien? Overleg dit dan met onze groundcrew voordat uw vlucht begint. Wij doen er alles aan om uw wensen in te willigen.

helikoptervlucht 1 persoon zakelijk

Geef een helikoptervlucht cadeau: al vanaf €270,00

Een helikoptervlucht voor 2 personen boekt u op onze website al vanaf slechts €270,00 voor een vlucht van 15 minuten. Geef uw vriend of familielid dit speciale cadeau, waarvan hij of zij nog lange tijd kan nagenieten!

Hoe bestelt u dit?

Volg het stappenplan hieronder om zelf uw helicoptervlucht cadeau samen te stellen.

 1. Klik hier op ‘Geef cadeau!’
 2. Bestel uw ticket(s), en voeg zelf een persoonlijke tekst toe voor de gelukkige
 3. U ontvangt in uw e-mail een ticketcode, waarmee u vervolgens kunt inchecken.

Hieronder vindt u een voorbeeld hoe het helikoptervlucht cadeauticket eruitziet:

helikoptervlucht 1 persoon zakelijk

Ik heb een ticketcode cadeau gekregen: hoe moet ik nu inchecken?

 1. Overleg met de gelukkige wanneer de vlucht kan gaan plaatsvinden
 2. Klik op ‘inchecken’, en voer uw ticketcode in.
 3. Volg verder de stappen om in te checken op de gewenste opstapplaats en datum.
 4. Veel vliegplezier!

Een helikoptervlucht met professionele begeleiding

Wij begrijpen dat het spannend is voor u en/of uw familie om voor het eerst aan boord van een helikopter te stappen. We gaan toch een heel stuk de lucht in met een aanzienlijke snelheid, en u wilt zeker weten dat u weer veilig aan de grond komt. Maar maakt u zich geen zorgen over de begeleiding. Ons grondpersoneel assisteert u graag met aan boord gaan, en u krijgt een uitgebreide briefing vooraf over wat u kunt verwachten. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze op elk moment voorafgaand of tijdens de vlucht stellen.