Helikoptervlucht: 30 minuten vliegen!

Boek een helikoptervlucht van 30 minuten bij Helikoptervlucht.nl. Een halfuur is een mooie vliegtijd, waarin u écht veel kunt zien.

Boek direct uw helikoptervlucht voor 30 minuten!

30 minuten vliegen met Helikoptervlucht.nl

Een helikoptervlucht van 30 minuten biedt u de kans om over diverse plekken te vliegen, of juist specifieke plaatsen op te zoeken. Zo kunt u ervoor kiezen om dichtbij uw huis op te stappen, en u hier te verbazen over het vogelperspectief. Zie uw vertrouwde wijk en zelfs uw eigen huis vanuit de lucht, en zie alles steeds kleiner worden. Geniet van het uitzicht van de kleine auto’s die als mierenkolonies over de weg rijden. Of ga juist op zoek naar mooie plekken wat verder van huis, bijvoorbeeld op de Veluwe. U kunt een halfuur vliegen en de helikopter kan snel vliegen (tot wel 200 km/u!), dus er is genoeg tijd.

De voordelen van boeken bij Helikoptervlucht.nl

  • Beroepspiloten

  • Professionele groundcrew

  • Prachtig uitzicht

Een helikoptervlucht is een onvergetelijke ervaring

Bij helikoptervlucht.nl bieden wij u een vliegervaring die u nooit meer zal vergeten. De spanning van het opstijgen en het gevoel van zweven zijn echt uniek in vergelijking met een vliegtuig. Zo’n bijzondere ervaring is echt iets om met familie of vrienden te delen, of om een speciaal moment mee te vieren. Onlangs kregen wij als reactie van één van onze klanten: “Fantastische vlucht gehad met mijn kleinzoon van 4, is zeker geschikt voor kleine kinderen! Hij heeft de hele aarde gezien vertelde hij na afloop aan zijn moeder…”. Dit soort dingen vinden wij altijd prachtig om te horen. U kunt ook nog meer beoordelingen lezen voor u de keuze maakt voor helikoptervluchten.nl.

helikoptervlucht 1 persoon zakelijk

Hoe is de begeleiding?

Wij begrijpen dat het spannend is voor u en/of uw familie om voor het eerst aan boord van een helikopter te stappen. We gaan toch een heel stuk de lucht in met een aanzienlijke snelheid, en u wilt zeker weten dat u weer veilig aan de grond komt. Maar maakt u zich geen zorgen over de begeleiding. Ons grondpersoneel assisteert u graag met aan boord gaan, en u krijgt een uitgebreide briefing vooraf over wat u kunt verwachten. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze op elk moment voorafgaand of tijdens de vlucht stellen.