Een helikoptervlucht voor 1 persoon

U wilt graag binnenkort een helikoptervlucht voor 1 persoon boeken, voor dat ene buitenlandse congres. Want hoe prettig is het als u ruim op tijd daar bent, onnodige wachttijden bij het vliegveld vermijdt en ondertussen nog het comfort hebt van een luxe helikopter voor uzelf?

Boek direct uw privé-helikoptervlucht!

Volledig verzorgde privévluchten

U kunt op reguliere wijze een helikoptervlucht voor 1 persoon boeken, en zelf het vervoer regelen naar de helikopter en op de plaats van bestemming. Maar u kunt er ook voor kiezen om de hele reis door ons te laten verzorgen. In dit geval halen wij u thuis op met een luxeauto, brengen u naar de helikopter, en wanneer u bij de bestemming bent regelen wij zelfs het vervoer naar uw hotel of desgewenst een andere locatie. Ook catering onderweg behoort tot de mogelijkheden.

Laat uw secretaris contact met ons opnemen om een persoonlijk reisplan voor uw privévlucht voor u te maken!

De voordelen van boeken bij Helikoptervlucht.nl

  • Elimineer wachttijden en transfers

  • Doorwerken tijdens uw reis

  • Volledig georganiseerde reis

Heb ik nog de ruimte om te werken tijdens de vlucht?

Jazeker. Bij Heliflight willen we er altijd voor zorgen dat onze gasten zich zo prettig mogelijk voelen tijdens hun vlucht. Als dit betekent dat u wilt werken tijdens het vliegen, dan zullen wij ervoor zorgen dat we zo rustig mogelijk vliegen om u hierin te faciliteren.

helikoptervlucht 1 persoon zakelijk