Beste klant / bezoeker / passagier,

In deze hectische tijd willen wij graag wat van ons laten horen. Zoals we allemaal inmiddels wel gemerkt hebben gaan de gevolgen van de COVID-19 epidemie aan niemand voorbij. Is het niet op het gebied van uw eigen gezondheid, dan is het wel op het gebied van uw bedrijf.

De situatie.

Zo ook wij, middels een berichtgeving vanuit de overheid, is duidelijk geworden dat er in ieder geval tot 28 april aanstaande alleen met meerdere personen mag worden gevlogen mits die personen hetzelfde woonadres hebben. Om die reden zijn uit voorzorg een aantal vluchtdagen geschrapt. Tot duidelijk word wat de nieuwe maatregelen zullen zijn houden wij een slag om de arm. Het is onze intentie om in het najaar, mochten de maatregelen dan dusdanig versoepeld zijn dat dit mogelijk is, de vluchten wel uit te voeren.

Uw product.

Uw ticket blijft dus geldig, ook al verloopt in deze periode van onzekerheid het ticket. Ook bestellen kan nog steeds, uw ticketcode op de ticket blijft na aankoop 1 jaar geldig. Binnen dit jaar moet er ingecheckt worden op een vlucht. De vlucht zelf mag buiten de periode van een jaar vallen. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, dan horen wij die graag en staan wij klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze aanpak.

Naast al dit mindere nieuws willen we u wijzen op de dingen die we, juist in deze tijd, nog wel doen. Goederen vervoer is nog steeds mogelijk. Beschermingsmiddelen, medicijnen en apparatuur kunnen nog steeds snel en veilig vervoerd worden naar de plaats van bestemming. Ook achter de schermen zetten wij ons in om na deze COVID-19 crisis, u weer van dienst te kunnen zijn. Wij doen ons uiterste best om sterker en nog beter voorbereid klaar te staan als er weer gevlogen mag worden. Vanaf begin 2020 doen wij dit met de prachtige Airbus EC120B PH-PDK. Na een grondige inspectie en een groot onderhoud, inclusief een mooie, nieuwe kleurstelling kunnen wij niet wachten om weer te beginnen. Zodra dit weer mogelijk is stellen wij u direct op de hoogte.

Voor nu willen wij u als klant, passagiers of bezoeker van onze website hartelijk bedanken voor het vertrouwen in de periode die achter ligt. Wij hopen u in de toekomst weer tegen te komen op een van onze vluchten.

Come fly with us!

Heliflight