+31 (0) 342 745 054
|info@heliflight.nl

Beste klant / bezoeker / passagier,

Na ons vorige bericht aan U, zijn er helaas opnieuw restricties opgelegd. Vanaf 14 december 2020 mogen wij geen rondvluchten meer uitvoeren. Inspecties, personenvervoer van A naar B en goederenvervoer zijn wel mogelijk.

De Notam (Notice to Airman)

Vanuit de ILenT is de volgende berichtgeving gekomen. Hierin staat omschreven wat er op dit moment voor de kleine luchtvaart aan regels gelden.

IN ACCORDANCE WITH COVID-19 MEASURES BASED ON THE CURRENT COVID-19

REGULATIONS (TIJDELIJKE REGELING MAATREGELEN COVID-19) GENERAL

  1. IN ACCORDANCE WITH COVID-19 MEASURES BASED ON THE CURRENT COVID-19REGULATIONS (TIJDELIJKE REGELING MAATREGELEN COVID-19) GENERAL

    AVIATION FLIGHTS ARE CURRENTLY RESTRICTED:

    1. GENERAL AVIATION FLIGHTS WITH HOUSEHOLD MEMBERS ARE ALLOWED
    2. NON COMMERCIAL GENERAL AVIATION FLIGHTS ARE ALLOWED WITH A MAXIMUM OF TWO PASSENGERS (NON HOUSEHOLD MEMBERS) IN ADDITION TO THE PILOT
    3. COMMERCIAL GENERAL AVIATION FLIGHTS WITH THE MAIN PURPOSE OF TRANSPORTING PEOPLE ARE ALLOWED WHEN THE SOLE PURPOSE OF THE FLIGHT IS TO TRAVEL TO A DIFFERENT LOCATION AND IT CAN NOT BE CONSIDERED A LEISURE FLIGHT.

Rondvluchten.

De rondvluchten zijn op dit moment nog niet mogelijk. We hopen hier zo snel mogelijk weer mee te beginnen. Hier kunnen we op dit moment echter nog geen duidelijkheid over geven. Ook Heliflight is hierin afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.

Uw product.

Uw ticket blijft dus geldig, ook al verloopt in deze periode van onzekerheid het ticket. Ook bestellen kan nog steeds, uw ticketcode op de ticket blijft na aankoop 1 jaar geldig. Binnen dit jaar moet er ingecheckt worden op een vlucht. De vlucht zelf mag buiten de periode van een jaar vallen. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, dan horen wij die graag en staan wij klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht het ticket binnen de termijn van een jaar niet gebruikt kunnen worden dan wordt deze kosteloos verlengt.

Vluchten.

Wilt u bij ons een vlucht maken, of heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij horen graag van u om samen de opties te bespreken. Bij een nieuwe versoepeling van uit de overheid zullen we u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Voor nu willen wij u als klant, passagiers of bezoeker van onze website hartelijk bedanken voor het vertrouwen in de periode die achter ligt. Wij hopen u in de toekomst weer tegen te komen op een van onze vluchten.

Come fly with us!

Heliflight

2021-02-02T16:32:24+01:00
Ga naar de bovenkant