Bekijk Wilgenrijk vanaf grote hoogte!

Uitverkocht

Bekijk Wilgenrijk eens vanuit de lucht! Ontdek hoe het landschap van het woongebied overgaat in drie verschillende woonsferen: de historische Weverskade met verkaveling en lintbebouwing, de eilanden met een ruime en waterrijke sfeer en het gebied rondom de lanen en hoven. In welke woonsfeer ligt jouw droomplekje?

Op de Open Dag van Wilgenrijk op zaterdag 16 juni 2018 kunt u een helikoptervlucht maken boven het woongebied en heeft u de keuze om de route te combineren met een vlucht Maassluis, Rotterdam of Den Haag. De helikopter zal opstijgen en landen in het woongebied zelf. De vluchten vinden plaats op basis van boekingen tussen 11:00 en 16:00 uur.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Op de Open Dag van Wilgenrijk op zaterdag 16 juni 2018 is er de mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken tussen 11:00 en 16:00 uur. Vluchten vinden plaats op basis van reservering. Indien er vluchten over blijven kunt u op de dag zelf ook nog een ticket kopen.

Per vlucht kunnen er 4 personen in de helikopter mee vliegen. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, op basis van 4 personen per vlucht. U kunt dus zelf 4 personen aanmelden die samen op 1 vlucht vliegen. Mocht u voor 2 personen reserveren, dan zult u samen met 2 andere personen vliegen die ook 2 tickets hebben gekocht voor dezelfde route.

De helikopter zal opstijgen en landen in het woongebied zelf. Een geweldige ervaring natuurlijk; zo ziet u het woongebied van bovenaf en heeft u de mogelijkheid om tevens over bijvoorbeeld Maassluis, Rotterdam of Den Haag te vliegen. Mis deze kans niet!

Ga naar de bovenkant