Beschrijving

Van harte gefeliciteerd! U bent één van de gelukkige winnaars van de J.P. Chenet Twist It actie. U hebt een helikoptervlucht gewonnen van maar liefst 15 minuten in regio Nijkerk op zaterdag 6 juni 2015 tijdens het J.P. Chenet Winners Event. Op deze website kunt u zich voor uw vlucht registreren met uw unieke winnaarscode. Daarnaast stellen wij u in de gelegenheid om voor een uiterst scherp tarief tickets voor vrienden / familie bij te boeken.

Ongeveer 4 tot 5 werkdagen voor aanvang van uw vlucht berichten wij u per e-mail over de definitieve vertrektijd. Indien het J.P. Chenet Winners Event wegens zeer slechte weersomstandigheden verschoven moet worden, stellen wij u ook per mail op de hoogte. Houdt uw e-mail dus goed in de gaten!

Eenmaal op locatie ontvangt u een uitgebreide instructie van ons ervaren personeel voor aanvang van de vlucht. Na afloop kunt u nog napraten over deze mooie ervaring en eventueel de volgende vluchten nog eens van dichtbij meemaken. Dit uiteraard allemaal onder het genot van een heerlijk glas J.P. Chenet en een hapje.