Bekijk Hoonhorst en omgeving van grote hoogte!

Tijdens ons Sproeifeest weekend kunt u op Zaterdag 30 Juni, Hoonhorst en omgeving vanuit de lucht bewonderen! Vanaf de grond is het natuurlijk al een plaatje op zich maar probeert u zich eens een voorstelling te maken vanuit de lucht. Wat moet dat prachtig wezen! Dit is uw kans om het werkelijk van boven te bewonderen. Deze mooie aanbieding bieden wij u aan ter ere van het 25 jarig jubileum van het Sproeifeest Boek snel, nu het nog kan, want vol is vol!

Vluchtlengte *

Kies hier hoe lang u wilt vliegen.

Voorkeurstijd

U kunt op onderstaand formulier een voorkeurstijd aangeven, wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden maar dit is niet leidend. Op maandag 25 juni ontvangt u een email met de bevestiging met de exacte tijd waarop uw vlucht vertrekt. Wij vragen u 20 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Beschrijving

Per vlucht kunnen er vier personen in de helikopter mee vliegen. Bovenstaande prijzen zijn per persoon en u kunt dus kiezen tussen 6 of 12 minuten vliegen. U kunt dus zelf vier personen aanmelden die samen op 1 vlucht vliegen. Mocht u voor 2 personen reserveren, dan zult u samen met 2 andere personen vliegen die ook 2 tickets hebben gekocht. De helikopter zal opstijgen naast het Feestterrein. Een geweldige ervaring natuurlijk! Mis het niet!

Vluchten vinden plaats op basis van reservering. Indien er vluchten over blijven kunt u op de dag zelf ook nog een ticket kopen.