Bekijk Hoonhorst en omgeving van grote hoogte!

Uitverkocht

Tijdens ons Sproeifeest weekend kunt u op Zaterdag 30 Juni, Hoonhorst en omgeving vanuit de lucht bewonderen! Vanaf de grond is het natuurlijk al een plaatje op zich maar probeert u zich eens een voorstelling te maken vanuit de lucht. Wat moet dat prachtig wezen! Dit is uw kans om het werkelijk van boven te bewonderen. Deze mooie aanbieding bieden wij u aan ter ere van het 25 jarig jubileum van het Sproeifeest Boek snel, nu het nog kan, want vol is vol!

Uitverkocht

Beschrijving

Per vlucht kunnen er vier personen in de helikopter mee vliegen. Bovenstaande prijzen zijn per persoon en u kunt dus kiezen tussen 6 of 12 minuten vliegen. U kunt dus zelf vier personen aanmelden die samen op 1 vlucht vliegen. Mocht u voor 2 personen reserveren, dan zult u samen met 2 andere personen vliegen die ook 2 tickets hebben gekocht. De helikopter zal opstijgen naast het Feestterrein. Een geweldige ervaring natuurlijk! Mis het niet!

Vluchten vinden plaats op basis van reservering. Indien er vluchten over blijven kunt u op de dag zelf ook nog een ticket kopen.

Ga naar de bovenkant