+31 (0) 342 745 054
|info@heliflight.nl

Helikoptervluchten Heamieldagen Bolsward

Uitverkocht

Rondvlucht met een helikopter Helikoptervlucht.nl Rondvlucht met helikoptervlucht.nl

 

In samenwerking met de organisatie geeft Heliflight jong en oud de kans om op 22 juni Bolsward en de omgeving van boven te bekijken tijdens de Heamieldagen te Bolsward.

Wil jij jezelf, je familie of je vrienden een unieke beleving geven? Dit is dé mogelijkheid. Heliflight komt op 22 juni naar jou toe om een onvergetelijke ervaring te verzorgen. Met één van de helikopters uit onze vloot stijgen we op net buiten Bolsward om je in 6 minuten de omgeving te laten zien en de vrijheid te laten ervaren. Onze ervaren piloot vliegt met veel plezier rond en hoopt je een kijkje te geven in het leven van een vlieger.

Op 22 juni zijn er slechts 200 plaatsen beschikbaar, reserveer nu en weet zeker dat je vliegt.

De organisatie en Heliflight werken samen om van de Heamieldagen Bolsward een geslaagde dag te maken, ben je benieuwd wat er nog meer te doen is? Kom dan zeker langs!

(https://www.heamiel.nl)

 

Heamieldagen Bolsward

Opstaplocatie: Hichtumerweg 15 Bolsward

Datum: 22 juni 2023

Prijs ticket: € 45,- per persoon

Vluchtduur: 6 minuten

 

Uitverkocht

Beschrijving

Onze helikopter biedt plaats aan 4 passagiers.

De rondvluchten duren 6 minuten.

Heeft u 4 tickets besteld? Dan zit u ook met die personen in de helikopter (mits ze binnen het maximum gewicht vallen).

Heeft u minder dan 4 tickets besteld? Mogelijk gaat er dan iemand op de vlucht mee die andere wensen heeft, wij proberen naar een ieders tevredenheid te werken.

Let op: Nadat je een ticket hebt gekocht, moet je nog steeds inchecken met de ticketcode op je E-ticket voordat de vlucht definitief is bevestigd.

Ga naar de bovenkant