Ontdek het Oldtimerfestival vanuit de lucht!

29,95

Uitverkocht

Bekijk het Oldtimerfestival vanuit de lucht! Tijdens onze jubileumeditie op zaterdag 25 augustus kunt u het Oldtimerfestival en omgeving bewonderen vanaf grote hoogte; namelijk vanuit de lucht in een helikopter! Op het terrein is er natuurlijk al veel te bewonderen, maar hoe zou het zijn om dit vanuit de lucht te kunnen zien? Daarom bieden wij voor onze tiende editie u deze unieke ervaring aan!

Per vlucht kunnen er 4 passagiers mee de lucht in. De vlucht zal ongeveer 6 minuten duren, langer is ook mogelijk in overleg. Omdat dit onze tiende editie is, kunnen wij deze vluchten aanbieden voor een prijs van €29,95 p.p.!

Uitverkocht

Beschrijving

Op het Oldtimerfestival in Twijzelerheide op zaterdag 25 augustus 2018 is er de mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken tussen 11:00 en 17:00 uur. Vluchten vinden plaats op basis van reservering. Indien er vluchten over blijven kunt u op de dag zelf ook nog een ticket kopen.

Per vlucht kunnen er 4 personen in de helikopter mee vliegen. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, op basis van 4 personen per vlucht. U kunt dus zelf 4 personen aanmelden die samen op 1 vlucht vliegen. Mocht u voor minder personen reserveren, dan zult u samen met andere (onbekende) personen vliegen.

Ga naar de bovenkant