149,00 Vanaf 135,00

Stap 1. Kies uw ticket en bestel
Kies uit een vlucht van 15 of 30 minuten. Een ticket is geldig voor één persoon. Na het boeken van uw ticket, ontvangt u een ticketcode van ons.

Stap 2. Check in
De plaats en datum van uw rondvlucht kunt u later kiezen bij het inchecken. Dit inchecken doet u later met de ontvangen ticketcode. Wilt u een ticket cadeau doen? Laat dan uw persoonlijke boodschap achter en eventueel het adres waar wij de cadeaubon naar toe kunnen sturen. Kiest u voor een annuleringsverzekering? Dan kunt u tot 48 uur voor uw geplande vlucht, de opstapplaats en datum nog wijzigen naar een toekomstige vlucht.

Stap 3. Bevestiging reservering
Na het inchecken staat uw vlucht gepland en ontvangt u via email de exacte gegevens waar u zich moet melden en hoe laat. Dit is gewoonlijk 4 werkdagen voor uw vlucht vertrekt.

Stap 4. Een onvergetelijke ervaring
Na een persoonlijke briefing wordt u buiten opgevangen door onze groundcrew. De helikopter komt er al aan en zet de landing in! Tijdens een helikopter rondvlucht vliegt de helikopter een van tevoren vastgelegde route over de regio waar u voor hebt gekozen. Heeft u speciale wensen om over een bepaald gebied of object te vliegen? Overleg dit dan voor uw vlucht met de groundcrew, zij zullen u informeren over de mogelijkheden. Veel plezier gewenst!