+31 (0) 342 745 054
|info@heliflight.nl

helikoptervlucht Oldtimerclub ‘De Grebbetrekkers’

37,50

Uitverkocht

Een ervaring om nooit te vergeten!

Wil jij jezelf, je familie of je vrienden een unieke beleving geven? Dit is dé mogelijkheid. Heliflight komt tijdens het jubileum naar jou toe om een onvergetelijke ervaring te verzorgen.  Met één van de helikopters uit onze vloot stijgen we op vlakbij het feestterrein om je in 6 minuten de omgeving te laten zien en de ultieme adrenalinekick te laten ervaren. Onze ervaren piloot vliegt met veel plezier rond en hoopt je een kijkje te geven in het leven van een vlieger.

Oldtimervereniging ‘de Grebbetrekkers’ en Heliflight werken samen om van het jubileum een echte feestdag te maken, ben je benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens het jubileum? Kijk dan snel op: https://www.grebbetrekkers.nl/

Na het inchecken staat uw vlucht gepland, ontvangt u de exacte gegevens waar u zich moet melden en hoe laat. Dit is gewoonlijk 4 werkdagen voor uw vlucht vertrekt. Na een persoonlijke briefing wordt u buiten opgevangen door onze groundcrew. De helikopter komt er al aan en zet de landing in! Tijdens een helikopter rondvlucht vliegt de helikopter een route over de regio. Veel plezier gewenst!

 

Uitverkocht

Beschrijving

Vlieg mee tijdens het Jubileum van ‘De Grebbetrekkers’.

Bestel jij in een keer 2 tot 4 tickets? Dan zit je ook met die personen in de vlucht.

Bestel je echter minder dan 4 tickets dan kan het zijn dat je met andere personen op de vlucht zit.

We wensen u een prettige vlucht!

Ga naar de bovenkant