+31 (0) 342 745 054
|info@heliflight.nl

Helikoptervlucht Nijmeegse 4-daagse

85,00

Uitverkocht

Nieuws uit Nijmegen biedt jong en oud de kans om bij de sluiting van de 4-daagse, op vrijdag 19 juli, het spektakel en de omgeving van boven te bekijken.

Wil jij jezelf, je familie of je vrienden een unieke beleving geven? Dit is dé mogelijkheid. Heliflight komt op 19 juli naar jou toe om een onvergetelijke ervaring te verzorgen.  Met één van de helikopters uit onze vloot stijgen we op net buiten de stad om je in 10 minuten de omgeving te laten zien en de ultieme adrenalinekick te laten ervaren. Vlieg over de Via Gladiola en zit op de voorste rij om de intocht van boven te bekijken. Onze ervaren piloot vliegt met veel plezier rond en hoopt je een kijkje te geven in het leven van een vlieger.

Nieuws uit Nijmegen en Heliflight werken samen om van de intocht een echt feest te maken, ben je benieuwd naar alle gebeurtenissen in en rond Nijmegen? Kijk dan snel op:  http://www.nieuwsuitnijmegen.nl

Uitverkocht

Beschrijving

Onze helikopter biedt plaats aan 4 personen.

De rondvluchten duren 10 minuten.

Heeft u 2 tot 4 tickets besteld? Dan zit u ook met die personen in de helikopter.

heeft u minder dan 4 tickets besteld? Mogelijk gaat er dan iemand op de vlucht mee die andere wensen heeft, wij proberen naar een ieders tevredenheid te werken.

Ga naar de bovenkant